Aktiviteter/hverdagen

   Velkommen til

             Privat Dagplejen Tyrsted. Horsens

Aktiviteter/hverdagen. Horsens:

Børnene skal have en tryg og stabil hverdag, En hverdag med udeaktiviteter i form af gåture, og leg i haven / legerummet.

Besøge og få besøg af andre dagplejere med deres børn ( dette gør vi hver tirsdag, sammen med 2 andre private dagplejer her i området)

Dagligdagen i store træk:

(tiderne er ca. tider)

 

Kl. 07.00 - 09.00:

 

Børnene møder i dagplejen

der spises morgenmad kl. 07.30

 

Kl. 09.00:

 

Børnene vil få lidt at spise og drikke.

 

Det er om formiddagen, vi tager på ture ol. eller hygger hjemme, alt efter vejret og hvordan børnene har det.

 

Kl. 11.00:

 

Bliver der serveret frokost.

 

kl. 12.00:

 

Vil det være tid til at sove, de mindse børn bliver evt. puttet 2. gange efter deres behov.(i samarbejde med forældrene)

 

Kl. 14.30:

 

Vil der være lidt brød og frugt, til børnene efterhånden som de står op igen.

 

 

 

Om eftermiddagen vil der være fri leg, gerne i haven, hvis vejret er til det, ellers hygger vi indenfor, til børnene bliver hentet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ativiteter vi har lavet:

- Vi har været til Heste-kræmmermarked. som børnene elskede, at komme ud og se samt rører ved dyrene, både de store heste og køer, samt de små kaniner og maresvin, dette kunne man se på dem, at det var en stor oplevelse, samt at se på de store landbrugsmaskiner. Stor stor oplevelse for børnene, så det vil jeg gøre fremadrettet, hvis vejret tillader det.

- Vi har været på ture til Bygholm park og fodrer ænder, samt lege på den store legeplads der er derover, børnene elsker at tumle rundt på den.

Dette er noget jeg gør en gang imellem.

- Vi har været på tur til Madsbyparken, hvilket ikke vil være sidste gang vi tager derned, for det var en super god dag, vi havde der.